Cautare

28644 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare in invatamant 2009" (3.73 secunde)
Prin biroul consilierilor personali ai primarului Craiovei este agitatie: ... Doi dintre actualii consilieri personali ai primarului Craiovei, Antonie Solomon, nu se vor mai regasi in echipa de sfatuitori, cinci la numar, a edilului dupa 1 ianuarie 2007.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a admis astazi obiectia de neconstitutionalitate formulata de Traian Basescu in legatura cu legea lui Petru Filip si Catalin Croitoru privind universitatile private, informeaza NewsIn.
DC News va dezvaluie mai multe informatii despre functiile detinute de Ioana Petrescu in SUA si corespondentul lor in Romania, despre finantarea studiilor sale si motivatia care a determinat-o sa vina in Romania.
Asta, deoarece pe lânga o idee buna, se bazeaza pe multa pasiune, implicare si personal specializat.Prin Hansom Afterschool se ofera servicii de dupa scoala pentru copiii din clasele I-IV.
Asta, deoarece pe lânga o idee buna, se bazeaza pe multa pasiune, implicare si personal specializat.Prin Hansom Afterschool se ofera servicii de dupa scoala pentru copiii din clasele I-IV.
Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... Invatamantul preuniversitar a fost supus in permanenta experimentelor ministrilor de resort, fiecare dorindu-si sa isi puna amprenta pe schimbarea din sistem.
Colegiul National Sfantul Sava Colegiul National Sfantul Sava (C.N.S.S.) este una dintre cele mai vechi si prestigioase institutii de invatamant din Bucuresti, Romania. Este descendentul direct al Colegiului Sfantul Sava, divizat in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza in Universitatea din Bucuresti si prezentul colegiu.
Deputatul PD Cezar Preda a declarat ieri ca, in timpul sedintei comune a Parlamentului, i s-a spus ca premierul Tariceanu l-a catalogat drept "tampit", democratul replicand ca, daca a fost asa, atunci Tariceanu si echipa sa sunt astfel.
Astfel, reprezentantii Baroului Constanta au cerut municipalitatii repunerea in posesia unui teren amplasat in cartierul Km 5, care a fost estimat la 1,6 milioane de dolari sau oferirea de despagubiri.
Anul acesta, aproximativ 80.000 de romani si-au achizitionat pachete turistice in diferite statiuni din tara pentru a petrece sarbatorile. ... In schimb, s-au inregistrat un numar de 10.000 de romani care au optat pentru litoralul bulgaresc.
Cu toate ca pleaca foarte multi romani la munca in strainatate si sectoare intregi de activitate se confrunta cu lipsa fortei de munca, iata ca numarul somerilor este in crestere. Potrivit Institutului National de Statistica (INS), rata somajului a atins nivelul de 7,2% in ultimul trimestru din 2006.
Cei mai multi romani care au plecat in vacanta de 1 Mai au ales sa-si petreaca zilele libere pe litoralul si in statiunile montane romanesti, numarul turistiilor fiind cu 25% mai mare decat anul trecut.
Lansat ca un bonus pentru clienti, apartamentul complet sau partial mobilat nu a avut succesul dorit in randul doljenilor.
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
Recep Erdogan sustine ca fara indoiala nu ar trebui sa i se permita Rusiei sa pastreze teritoriul ocupat in Ucraina de la inceputul invaziei. In opinia presedintelui turc, Rusiei nu trebuie sa i se accepte concesiile teritoriale, iar Putin ar trebui sa returneze teritoriile ocupate abuziv, inclusiv Peninsula Crimeea.
Vestul trebuie sa-si aminteasca ca oamenii din teritoriile ocupate sunt ai nostri. Putin a calificat drept rasista rusofobia care se raspandeste in intreaga lume.
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Potrivit noii organigrame pentru anul 2009, institutia ar trebui sa ramana cu 324 de angajati.Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei, George Vale, disponibilizarile vizeaza atat angajati ai institutiei, cat si ai ocoalelor silvice din subordine. ... "Vor fi reduse 21 de posturi, din care numai 18 erau ocupate.
google-analytics.com